Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dominant Beren Saat

Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinin önceki gece Beyoğlu'nda eğlenceden dönerken fotoğraflarını çekmişler.
Haberlerde Beren Saat'in gazetecileri görünce kafasını çevirip, eşinin elinden tutup çekiştirerek VIP minibüse doğru hızla yürüdüğü yazıyordu... Fotoğrafa bakarken, daha önce de buna benzer karelerin çekildiği aklıma geldi. Bir-iki galada bizzat gördüm; Beren hep öndeydi ve Kenan arkadan onu takip ediyordu.
'Ee ne var bunda?' demeyin; bazen bir fotoğraf çok şey anlatır.
Beren'in bu ilişkide Kenan'a göre daha dominant bir karakter olduğunu düşünüyorum. Kenan'ın adımlarında hep bir isteksizlik, yürüyeyim mi durayım mı gibi bir duruş var adeta... Sanki Kenan'ın canı sıkkın, vücut dili 'Bırak beni, kendi kafama göre takılayım' der gibi.
Gazetedeki kadın arkadaşların düşüncelerini sorduğumda ise şunları söylediler: "Kenan'ın gazetecilerle arası çok iyidir, hep sohbet eder. Görevde olmayan bir gazeteci görse de yine hal hatır sorar. Beren ise her zaman gazetecilerden ve objektiflerden kaçtı, hep soğuk davrandı. Bu fotoğrafta da gazetecilerle muhatap olmamak için Kenan'ı çekip hızla yürüyor."
Bir fotoğrafın düşündürdükleri işte bunlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA