Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Evlilik teklifi için yol kapatmak

Önceki gece Boğaziçi Köprüsü'nde oluşturduğu 10 araçlık konvoyla köprü ortasında otomobilini durduran bir genç, orkestra eşliğinde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.
İnternetteki görüntülerde gencin yakınları ellerinde taşıdıkları 'Evlenme Teklifi Var', 'İki Dakika Lütfen' yazılı pankartlarla sürücülerden anlayış bekliyordu.
Yoldan geçenlerin çoğu korna çalarak bu amele işi evlilik teklifine tepki gösterdiler.
İlk bakışta bu tür eylemler romantik görünebilir ama bir kadına sürpriz yapmak için koskoca Boğaz Köprüsü'nde trafik sıkışıklığına neden olmak büyük bir görgüsüzlük.
Bu tür saçma evlilik teklifleri başka görgüsüz insanları da harekete geçiriyor. Son dönemde düğün konvoyları ve evlilik teklifleri için yol kapatmalar arttı.
Polis, böyle görgüsüz insanların anında ehliyetini alıp ağır para cezaları kesmeli.
İstanbul'un hali ortada; en küçük bir yağmur ya da trafik kazasında trafik felç oluyor. Böyle ilginçlik olsun diye can sıkıntısından yol kapatanlar artarsa yandık demektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA