Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Şeref Meselesi' neden çuvalladı?

Kanal D'nin tanıtımına büyük paralar harcadığı, gala düzenlediği, reyting yüksek gelsin diye haber bültenini bile yayınlamadığı 'Şeref Meselesi', ilk bölümde hayal kırıklığı yarattı. Dizi; Total'de 11'inci, AB grubunda ise üçüncü oldu.

YAVAŞ GEL BÜRSİN!
Bu kötü başlangıçla ilgili bir sürü neden sıralamak mümkün ama şu bir gerçek ki; Türk halkı, 'Şeref Meselesi'nde olduğu gibi aşırı tanıtımdan hoşlanmıyor, fısıltı gazetesiyle yayılanı daha çok sahipleniyor. Kanal D'nin, ana haber bülteni yayınlamama taktiği de ters tepmiş olabilir. Yıllardır o saatte haber izlemeye alışmış insanlar, kanal değiştirdi.
Dizinin öyküsünün 'Kuzey-Güney'i hatırlatması da negatif etki yaratmış olabilir. Bir de bu yıl, aşırı dramatik diziler tutmuyor; sanki halk yeni dizilerde dram istemiyor.
'Şeref Meselesi'nin en büyük kozu Kerem Bürsin, diziye ayak bağı oldu. Beklenti çok olunca Bürsin, abartılı oyunculuğunu daha da abarttı. O ağzını yayarak konuşması daha bir itici oldu. Karın kaslarını göstermek için habire soyundu. Ayrıca bir bölümde, Türk dizi tarihinin çapkınlık rekorunu kırdı! Önce köydeki ahırda bir kızla birlikte oldu, sonra İstanbul'da tanıştığı 'Derya'yı öptü ama aynı anda sarışın güzel 'Sibel'e ilk görüşte aşık oldu! Bu arada pavyondaki yabancı kadınla da birlikte oldu.
Ee izleyici de 'Bu ne yahu, azıcık ağır takılın!' dedi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA