Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz ve mankenleri

Cem Yılmaz-Ayşe Hatun Önal birlikteliği, ünlü komedyenin önceki manken sevgililerini de gündeme getirdi.
Magazin eklerinde 'Cem manken sever', 'Miss Cem' başlıklı haberler okuyoruz habire. Haberlerde Cem'in manken sevgilileri olarak Ayşe Hatun Önal, Cansu Dere ve eski eşi Ahu Yağtu'dan bahsediliyor.

ÖZEL İLGİ ALANI
Yok mu artıran? Magazin arşivlerini tarayın şöyle bir... Cem Yılmaz'ın, sunuculuğunu yaptığı Miss Turkey yarışmasında tanıştığı Deniz Barut ile 2002 yılında aşk yaşadığına dair haberler çıkmıştı mesela.
Yılmaz her ne kadar "Kadınları güldürmenin faydasını göremiyorum" dese de, bir dönem birlikte olduğu Demet Şener; "Cem'i çok seviyorum. Beni çok güldürdüğü için ona birden aşık oldum" demişti.
Ünlü komedyenin Sema Şimşek, Deniz Akkaya, Selin Toktay ve Meltem Hakarar ile de adı anılmıştı. Tabii anılmak; sevgili olmak ya da ilişki yaşamak anlamına gelmiyor her zaman. Ama çıkan haberler de genelde Yılmaz'ın mankenlere karşı ayrı bir ilgisinin olduğunu gösteriyor. Fazla şaşıracak bir durum da yok aslında; başarılı ve zengin erkekler, güzel mankenlere ilgi duyuyor. Mankenler de genelde başarılı, zengin erkekleri tercih ediyor zaten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA