Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Özge'nin anlamsız isyanı

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı 'Aşk Yeniden' dizisinin oyuncuları, ilk bölümü Etiler'de bir restoranda izlemişler.
Bir muhabirin 'Dizilerin böyle art arda başlayıp bittiği dönemde korkuyor musunuz?' sorusuna çok sinirlenen Özpirinçci, şu yanıtı vermiş:
"Sizin sorduğunuz soru, bir dizinin başlama yemeğinde sorulacak soru değil! Bu, dizimizin ilk gecesi. Ben size nasıl cevap vereyim? Bu bir sistem eleştirisi, bunu sizinle başka bir gün uzun uzun konuşuruz."
Bir sürü dizi, ışık hızıyla yayından kalkıyor. Muhabir makul bir soru yöneltmiş. Özpirinçci'nin sinirlenmesine gerek yokmuş.
Benim asıl kafamı kurcalayan; izleyicilerin dizilere olan ilgisi hızla azalırken neden dizi enflasyonu yaşanıyor? Artık yeni formatlar denenmeli. İlla dizi çekilecekse de dünyada trend olan 10-12 bölümlük mini diziler denenmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA