Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hepiniz oradaydınız!

Nihat Doğan'ın bir gün kendi kendini yok edeceği belliydi ama o günün gelmesi uzun sürdü.
Aslında Doğan daha kariyerinin başında 'Benim olmazsan taciz ederim' diye şarkı söylediğinde hayatımızdan çıkmalıydı. Ama Doğan yaptığı saçmalıklarla haber oldukça daha da saçmaladı ve en sonunda yalakalık yapayım derken Özgecan Aslan hakkında öyle iğrenç bir yorum yaptı ki, kendi ipini çekti. Şimdi bakıyorum da tüm medya Nihat Doğan'a kızıyor, lanet okuyor. Yahu hepiniz oradaydınız! Hepiniz bu adamın saçmalıklarını haber yaptınız, yarışmalardaki soytarılıklarından reyting kazandınız, şimdi de Doğan'a kızıyorsunuz.
Bence Nihat Doğan vakasında medya özeleştiri yapmalı. Medya, Nihat Doğan gibi insanları sırf saçmaladığı, ilgi çektiği için ekrana çıkarma, haber yapma huyundan vazgeçmeli.
Bu gazete sayfalarının, TV ekranlarının çok ama çok değerli olduklarını unutmayalım. Kim bilir Nihat Doğan yerine haber olacak yetenekli ne çok genç sanatçı vardı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA