Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Pimp My Ride' da yalanmış

Rap müzik tarzından hoşlanmasam da Xzibit'in sunduğu 'Pimp My Ride', MTV'nin en sevdiğim programlarından biriydi. Xzibit ve ekibi, neredeyse hurdaya çıkmış arabaları, öyle bir tamir edip baştan dizayn ediyorlardı ki, iş bittiğinde sahipleri bile tanıyamıyordu.
Xzibit ve ekibi bir haftada arabaları baştan yaratmakla kalmıyor, boyası, aksesuvarları ve dizaynıyla ortaya sanat eseri çıkarıyorlardı. 'Pimp My Ride' programı otomotiv sektörünü de etkiledi, otomobil modifikasyonunu trend'e dönüştürdü.
Meğer her şey yalanmış! 'Pimp My Ride'a katılan, otomobilleri baştan yaratılan insanlarla röportaj yapan The Huffington Post, bu güzel programın tamamen bir aldatmacadan ibaret olduğunu gözler önüne serdi.
Otomobillerin baştan yaratılma süreci; bir hafta değil, bazen aylarca sürüyormuş. Programa katılan insanların öyküleri de düzmeceymiş, arabesk filmlerini aratmayacak senaryolar yazılıyormuş. Bazen hali vakti yerinde insanları ekrana fakir yansıtılıyormuş.
Daha da kötüsü otomobillere monte edilen müthiş aksesuvarlar programdan sonra sökülüyormuş. Sökülmeyenler de bozuk çıkıyormuş.

HER ŞEYE İNANMAYIN

Bizdeki reality-show ve yarışmalarda da bazı dümenler döndüğü söyleniyor.
Yok, yarışmacıların cast ajanslarından çağrılması, ödüllerin ödenmemesi ya da kurgusal kavgalardan bahsetmiyorum!
Daha büyük dolaplar döndüğü iddia ediliyor ama itiraf eden olmadığı için sadece dedikodu olarak kalıyor. Çünkü bu tarz programlara katılanlar baştan yalana ortak olmayı kabul ediyor, hatta programla ilgili konuşmamaları için sözleşme imzalatılıyor!
Klişe olacak ama ekranda her gördüğünüze inanmayın!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA