Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

En şanslı kadın ve en seksi erkek

Ne çok Hugh Jackman hayranı ve Broadway sever varmış... Önceki gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi hınca hınç doluydu. Cem Yılmaz, gösteriye ekürisi Ozan Güven'le gelmişti. Saba Tümer'in Jackman'la ilgili esprileri ve kahkahaları 10 kilometre öteden duyuluyordu. Görebildiğim ünlüler arasında Özkan Uğur, Ferhat Göçer, Demet Akbağ, Nilgün Belgün ve Tuba Ünsal vardı. Medya ve cemiyet hayatından da önemli isimler, Jackman'ı izlemeye gelmişti.
En garibime giden; Jackman'ın ayaklı kartonetiyle selfie çekenlerdi. Herhalde 'Oradaydım' notuyla Instgram'a fotoğraf koymak için yapılıyor bu.
Jackman, gösterisine Türkçe "Merhaba İstanbul, nasılsınız?" diyerek başladı. Nazara karşı nazar boncuğu taktığını ve Türk kahvesine bayıldığını söyledi. "Görmeyeli İstanbul çok değişmiş" dedi. Ünlü oyuncu 19 yıl önce de Türkiye'ye gelmişti.

KARISINA İLAN-I AŞK ETTİ
Jackman, 'What a Beautiful Day' isimli şarkıyla başladığı gösteride; 'Singin' in the Rain' ve 'Guys and Dolls' gibi Broadway'in klasikleşmiş müzikallerinden parçalar seslendirdi. 'Sefiller' başta olmak üzere, oynadığı filmlerden de şarkılar söyledi ama bunları hep bir öyküye ya da anılarına bağladı.
Jackman'ın performansı klasik bir Broadway gösterisi değil; daha kişisel ve interaktif bir gösteri. O kadar interaktif ki; Jackman, kendisine mikrofon getirip-götüren Ferhat adlı genci bile espri malzemesi yaptı. Ünlü aktör, ön sırada oturan bir çifti de diline doladı, espriler havalarda uçuştu. Ön sıradaki beyefendi, karısını göstererek Jackman'a "Take her!" (Al onu) falan dedi. Tabii hepsi birer şakaydı. Jackman, bazı anlarda standup'a yakın bir performans sergiledi. Fatoş adında bir kadını sahneye çıkarıp dans etti. Bu kadın; önceden ayarlanmış biri değildi ve sahnede küçük çaplı bir şok yaşadı. Salondaki diğer kadınların kıskanç bakışları altında, Jackman'ın kollarına bıraktı kendini.
Dünyanın en seksi erkeğini izlemeye gelen kadınlarla dolu salonda, ikinci kıskançlık krizi ise Jackman'ın eşi Deborra- Lee Furness'e ilan-ı aşk ettiği anlarda yaşandı. Jackman; eşiyle nasıl tanıştığını, ne kadar muhteşem bir kadın olduğunu anlattı. Ona şarkı hediye etti, yanına gitti, sarıldı öptü. Deborra, şanslı bir kadın.

MURAT BOZ DEDİKODUSU
Deborra; 60 yaşında, dünyanın en seksi erkeklerinden biri olan Jackman'dan 13 yaş büyük. Çiftin iki çocuğu da evlatlık ve süper mutlu bir aile portresi çiziyorlar.
Nilgün Belgün de salondaki birçok kadın gibi Deborra'nın yaşına kafayı takmış. Kahkahalar eşliğinde "Ay Deborra benden de mi büyük yoksa?" dediğini duyar gibi oldum. Nilgün Hanım, galiba siz Deborra'dan bir yaş büyüksünüz ama o çıtır, genç, şen şakrak ruhunuzla kimse yarışamaz.
Jackman gösterisinde mutlu yaşamanın da sırrını verdi: 'Happy wife, happy life!' 'Mutlu eş, mutlu yaşam' ya da 'Eşin mutluysa sen de mutlusun' diye çevirebiliriz herhalde.
Jackman'a sahnede iki şarkıyla eşlik eden Bora Uzer, doğal İngilizce'siyle göz doldurdu. Bir dedikoduyu da paylaşayım: Jackman'ın bir Türk şarkıcıyla düet yapma fikri son dakikada gelişmiş. Önce Murat Boz'a teklif götürüldüğü ama Boz'un boğazındaki rahatsızlıktan dolayı teklifi geri çevirdiği iddia ediliyor. Eğer doğruysa, bu bahane bana pek inandırıcı gelmedi. Onu tanıyanlar "Boz, Jackman'la aynı sahneyi paylaşma fırsatını kaçırmazdı, muhtemelen İngilizce'si yeterli değildi" diyor.
Ve iki Aborjin sanatçı, yöresel enstrumanlarıyla Jackman'ın şovuna eşlik etti. Jackman; daha sonra ülkesi adına Aborjinler'e yaptıkları kötülüklerden dolayı özür diledi ve izleyicilerden de bu özüre eşlik etmelerini istedi. Özetle önceki gece Türkiye'yi temsilen izleyiciler de Aborjinler'den özür diledi.
Jackman; nasıl çok yönlü bir sanatçı olduğunu Oscar töreninde kanıtlamıştı zaten. Biz de önceki gece bu müthiş performansı izleme fırsatı bulduk. 32 kişilik orkestrası ve dans ekibi ile yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Jackman, performansının sonunda ayakta alkışlandı.
'An Evening with Hugh Jackman' gösterisi bu akşam ve yarın da Zorlu PSM'de sahnelenecek. Bu müthiş Broadway şovunu kaçırmayın derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA