Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda ile Burcu...

Cumartesi günü saat 17.00'de takımı Atletico Madrid ile Getafe'ye karşı sahaya çıkan Arda Turan, dört saatlik uçak yolculuğundan sonra İstanbul'da Ebru Gündeş'i dinlemeye gitmiş. Yıldız futbolcu daha sonra da Burcu Esmersoy ile Tarabya'da, bir mekanda sabaha kadar eğlenmiş.
Şimdi akıllarda hep şu soru var: Son dönemde çok sık bir araya gelen Burcu ile Arda arasında bir şey mi var? "Nasıl olur Arda; Burcu için 'Dünya ahiret bacım olur' dedi!" Evet, dedi, der, hatta sonradan fikir de değiştirir. Dostluğu aşka dönüşen insanlar yok mu bu hayatta?
Arda, eski nişanlısı Sinem Kobal ile adı ilk anıldığında; Sinem'in bir arkadaşının eski sevgilisi olduğunu ve kendisiyle sadece arkadaş olduğunu söylemişti. Özetle; hayatta her şey olabilir, hele söz konusu kişiler genç ve yıldız ise... Yalnız ortada bir aşk yoksa Burcu Esmersoy, Arda ile aynı fotoğraf karesinde yer almak için Sultanahmet'teki Japon turistler gibi oradan oraya koşuşturuyormuş gibi hava estiriyor. Tamam, anladık kankasınız; ama bunu basının gözünün içine sokmanın da âlemi yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA