Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Önder Özen için endişeliyim

İçimden bir ses Kasımpaşa'ya teknik direktör olan Önder Özen'in fena çuvallayacağını söylüyor. Çünkü Özen gibi etik olmayı kafaya takmış, bilgili, planlı programlı hocalar Türkiye'de başarılı olamıyor. Türk futbolunda plan program, bilgi vs. iş yapmaz, her zaman otorite prim yapar.
İçi boş özgüvenle dolu da olsa otorite saygı görür. Bizim futbolcular; gaza getirecek konuşmalar yapacak, duygusallığı sömürecek hocaları sever ve bu yüzden hem kendileri, hem de hocaları Avrupa'da başarılı olamaz. Sadece Türkiye'de kötünün iyisi olarak idare ederler.
TV'den izlediğim kadarıyla da Önder Özen, bizim gibi sert topraklar için fazla nazik, etik bir kişilik. En küçük bir krizde Özen 'İlkelerime aykırı' diyerek gidecek bir tip, ki bunu Beşiktaş'ta yaptı. Bizde ilkeler sadece lafta kalır, genelde futbol felsefemiz günü kurtarmaktan ibarettir.
Umarım yanılırım, Özen ilkeleriyle futbolumuzda kalıcı olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA