Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ersoy cenazeden rol çaldı

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, son yazısında tersten çakmış ve Bülent Ersoy'un ünlü bestekar Muzaffer Özpınar'ın cenazesinde giydiği ve sosyal medyada dalga geçilen garip kıyafetini cenazeye saygı olarak görmüş.
Çoğunluğun aksine bir fikri savunup tersten çakmak ilgi çeker ama bazen kendi kalenize gol atarsınız. Cengiz, 'Batıda insanlar, sevdiklerini son yolculuğuna uğurlarken en şık kıyafetlerini giyer, büyük bir özenle cenazeye giderler.
Bülent Ersoy'un yaptığını da böyle değerlendirdim ve hoşuma gitti' diye yazmış.

KAYNAKÇI GÖZLÜĞÜ
Elbette cenazeye en şık kıyafetle katılmak saygının bir göstergesidir ama Ersoy'unki şık bir kıyafet değil ki! Ersoy, sanki 'Star Wars' setinden çıkmışçasına fantastik bir kıyafet giymiş.
Kaynak ustalarını hatırlatan o devasa gözlük, 'Darth Vader'ı ve 'Power Rangers'ı anımsatan o siyah şalvarımsı kıyafet neydi öyle yahu?
Cenazeye saygısı olan bir insan, tüm dikkatleri üzerine çeken ve ancak fantastik filmlerde görebileceğimiz bir kostümle törene katılır mı?
Tek bir sorum olacak: Son birkaç gündür hepimiz Özpınar'ın kişiliğini, başarılarını ve sanatını mı yoksa Ersoy'un kıyafetini mi konuşuyoruz?
Ne yazık ki Ersoy, Özpınar'ın cenazesinde rol çalacak kadar alçaldı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA