Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yıldırım risk aldı

Aziz Yıldırım, Brezilyalı kaleci Fabiano'yu, Volkan Demirel'i bitirmek için almadıklarını açıklamış: "Volkan'ı bitirmek için kaleci aldı' dediler. Öyle olsa Casillas'ı alırdık. Casillas gelmek de istedi. Volkan çalışırsa ondan iyi kaleci yok."
Demek ki; Fabiano, Volkan'ın performansını artıracak tavşan koşucuymuş. Geçtiğimiz yıl Galatasaray'a şampiyonluğu Muslera kazandırmıştı, Fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaybettiren faktörler arasına sanırım Volkan'ın kötü performansını da ekleyebiliriz.
Volkan'ın sorunu sadece çalışmamak değil, mental sorunları da var. (Bkz: Volkan'ın kontrolündeki topun ağlarla buluşması) Normal şartlarda genç ve yetenekli Mert Günok'un takımda kalması, Volkan'ın gönderilmesi ve Fabiano'dan çok daha iyi bir yabancı kaleci transfer edilmesi gerekiyordu.
Yıldırım; Robin Van Persie, Nani, Simon Kjaer, Fernandao gibi büyük transferler yaptı ama kaleyi yine riske attı. Yıldırım'daki Volkan sevgisini anlamak gerçekten zor, dünyanın en iyi kalecilerinden Casillas gelmek istiyor ama Yıldırım ille de Volkan diyor.
Yıldırım birçok şeyi iyi yapar ama hep kritik bir hata yapar ve o hata da kaybetmesine neden olur. Umarım bu yılki kritik hata Volkan olmaz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA