Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbol yazıları

Arada futbol da yazıyorum; çok ilgi görüyor. Bazen tartışmalı bir konuda yazdığımda 'Sen futbol yazma' diyenler de oluyor. En güzeli de yazma diyenleri ters köşeye yatırmak galiba.
Üç gün önce Fenerbahçe'nin, kaleyi, yine son dönemde büyük hatalar yapan Volkan Demirel'e emanet edeceğini, Fabiano'nun Volkan'ın performansını artıracak tavşan koşucusu olduğunu ve güven vermediğini yazdım. Aziz Yıldırım'ın evladı gibi sevdiği Volkan'a tüm hatalarına rağmen şans tanımasının riskli olduğunu, takımın hâlâ iyi bir yabancı kaleciye ihtiyaç duyduğunu da yazdım.
Önceki gün oynanan Sivasspor maçında Fabiano'nun yaptığı basit hatalar vasat bir kaleci olduğu yönündeki görüşlerimi güçlendirdi. Umarım alışma sürecinin getirdiği hatalardır bunlar.

ARDA'YA YETECEK Mİ?
Robin Van Persie ve Nani gibi dev transferler yapıp kaleyi Volkan'a emanet etmek büyük risk! Unutmayın, Galatasaray'a şampiyonluğu Muslera kazandırdı. Bir de Arda Turan'ın Barcelona'ya transferinden en çok Türk Milli Takımı'nın zarar göreceğini yazmıştım. Aynı yazıda; Barcelona ile maçlara çıkamayacak olan Arda'nın, Milli Takım'ın Eylül ayında oynayacağı hayati maçlara da muhtemelen formda çıkamayacağından bahsediyordum.
'Arda, Barcelona ile hazırlık maçlarında oynayacak, antrenmanlara bile başladı' diye yorumda bulunanlar oldu. Önceki gün FIFA'dan kötü haber geldi: Arda, Barcelona'nın hazırlık maçlarına bile çıkamayacak. Bir futbolcu maç oynadıkça form tutar, Milli Takım'la çıkacağı iki-üç hazırlık maçı Arda'ya yetecek mi?
Mustafa Denizli, sözleşmesi feshedildiği için futbol oynayamayan Sergen Yalçın'ı tek başına çalıştırmıştı. Sergen de 1999'daki Almanya maçında tarih yazmıştı. Bakalım Fatih Terim, Arda ile böyle bir başarıya imza atabilecek mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA