Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Demet'in tepki çeken videosu

Tatiline Bodrum'da devam eden Demet Akalın, arkadaşlarıyla dans ederken çekilmiş bir videoyu Instagram'da paylaştı. Takipçileri ise Akalın'ın bu paylaşımına, 'Dünyadan bihaber, dünya umrunda değil' yorumunu yaptı.
Suruç katliamı ve üst üste gelen şehit haberleri ülkece hepimizi üzüntüye boğarken, bazı ünlülerin tatil ve eğlence fotoğrafları, videoları paylaşması elbette tepki çekiyor. Oyuncu Gizem Karaca'nın çıktığı Amerika tatilinden fotoğraf paylaşması da olay olmuştu.

SAHTE DUYARLILIK...
Öte yandan terör saldırılarını kınayan bazılarının tek derdinin Twitter ve Instagram'da takipçi kazanmak olduğunu da biliyoruz. Kim duyarlı, kim duyarsız tartışması yapmak beyhude. Herkes kendi vicdanıyla baş başa kalmalı bence. Ateş zaten düştüğü yeri yakıyor; kimse sahte duyarlılık pozları vermemeli.
Ancak ulusal yas ilan edilsin mi, edilmesin mi diye tartışılırken ve gece-gündüz halayların çekildiği Flash TV bile yayın akışını ağırlaştırırken, sanatçılar bu konuda daha duyarlı olmalı.
Her şeye rağmen çok mu eğleniyorsun, 'Havam yerinde, dans ederim' mi diyorsun; bari çektiğin videoyu, fotoğrafı paylaşma.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA