Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ayşe Arman şımarıklığı

Ayşe Arman kadar özel hayatı çok haber olan başka gazeteci var mı acaba? Bence dünyada bile örneği yok. Arman'ın cinsel deneyimleri, fantezileri, çocuğunun sorunları, okulu, kocasının işi, birlikte geçirilen tatiller vs...
Ayşe Arman'ın ailesi ve yakın çevresi, arkadaşları vs.; o kadar çok haber ve röportaj oluyorlar ki... İnsan 'Yine mi Ayşe Arman' demekten kendini alamıyor.
Bir de buna 'sit-com gazeteciliği' deniyor, yersen! Dünyada böyle bir gazetecilik yok; bunu, kendi önlenemeyen egolarına kılıf uydurmak için ortaya attılar. Dün bu ego, Kelebek'te zirve yaptı.

KONU EŞİYMİŞ!
İzzet Çapa, üç-dört dönümlük tarlayı andıran köşesinde bir sayfaya yakın Ayşe Arman'dan bahsetti. Neydi bu kadar önemli olan konu peki?
Arman'ın eşi Ömer Dormen, çalıştığı şirketin Hindistan'daki şubesinin genel müdürlüğüne atanmış!
Ayşe Arman bundan sonra ayın bir haftası Hindistan'da, bir haftası da kocası Türkiye'de olacakmış.
Ömer Bey'in daha önce Dubai'de müdürü olmasını bol bol okumuştuk.
Kariyer gelişimini ülkece yakinen takip ediyoruz yani! Bir sayfaya yakın bu değişimin etkileri, Arman ve kızının Hindistan'da 'yogi' olacakları vs. yazılıp çizilmiş. Dünya basın tarihinde yok böyle bir şımarıklık diyorum başka da bir şey demiyorum.
Ben bunu niye mi yazdım?
Genç gazetecilere bu şımarıklıkları yapanlar rol modeli olarak gösteriliyor da ondan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA