Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şarkılardaki tesadüf…

Demir Demirkan'ın yeni çıkacak 'Günahı Boynuma' adlı single'ını henüz dinlemedik, sözlerini dahi bilmiyoruz. Ancak ortada enteresan bir tesadüf var. Sertab Erener'in de 'Günahı Boynuma' adlı bir şarkısı var.
Demirkan bunu bilmiyor olamaz; enteresan bir benzerlik değil mi?
Erener'in 1994'de piyasa çıkan 'La'l' adlı albümünde yer alan şarkının sözleri Sezen Aksu'ya aitti, düzenlemesini ise Levent Yüksel yapmıştı.
Şarkının sözlerini biraz hatırlayalım: "Gel günahın boynuma gel/Dur birazcık bir ara ver/Hasretin canımı tüketti/Bari bir gün sohbete gel/Mumları yaktım bir ümit önce/ Aynaya baktım sürdüm kokular/Bir çizik attım kara kaplıya vah/ Vah yine bana kısmet yeni acılar/Yar sevdamı sürüyüp gidiyor/ Dağlara deryalara/Hem hürriyet, hem de aşk istiyor/Vay bana vaylar bana…"
Şimdi bu tesadüften sonra, şarkının sözleri üzerine söylenecek çok şey var ama en iyisi Demirkan'ın 'Günahı Boynuma' şarkısını beklemek galiba.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA