Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Meryem'in dizisi...

Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı dizinin bir türlü çekilememesi, her şeyin yılan hikayesine dönmesi de bir dizi konusu aslında. Dün konuyla ilgili birkaç kaynaktan bilgi aldım. Öncelikle Meryem Uzerli, Arap yapımcılara küsmemiş.
Dizinin Arap ortağı MBC'nin diziden çekildiği iddiaları da doğru değilmiş. MBC ve O3 Medya bu diziyi birlikte çekmekte hâlâ kararlı. Yazılan senaryoların hiçbiri beğenilmediği için dizinin çekilemediği bilgisi doğru ama aldığım son bilgiye göre senaryo krizi artık aşılmış.
Yağmur-Durul Taylan Kardeşler krize el attılar, tüm tarafların hemfikir olduğu bir senaryo üzerinde anlaşıldı. Dizi Ekim ayında Star TV'de ekrana gelecek.
Tüm bu yaşananlar 'Ben parayı bastırırım, oyuncuları alırım, diziyi çekerim' mantığının geçerliliğini kaybetmesi. Hep yazıyoruz; bir diziyi asıl başarılı kılan öyküsü, senaryosu ve yönetmenidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA