Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mourinho farkı

İngiltere Premier Lig'i geçtiğimiz yıl şampiyon bitiren Chelsea, bu sezon serbest düşüşe geçti. Beş lig maçında üç mağlubiyet, bir beraberlik aldılar.
Son basın toplantısında "Baskı altında olduğunuzu hissediyor musunuz?" sorusuna Chelsea menajeri Jose Mourinho, "Ben değil, mülteciler baskı altında" yanıtını vermiş.
Hem mülteci sorununa dikkat çekiyor, hem de lafı 'Ne hayatlar var. Siz buna baskı mı diyorsunuz?' demeye getirmiş. İşte Mourinho, işte dünyanın en çok izlenen Premier Lig farkı… Mourinho, teknik dehası kadar basın toplantıları ve meslektaşlarıyla girdiği polemiklerle de ünlü. Adamın ağzı laf yapıyor, onu dinlerken zekan açılıyor. Bizde ise teknik direktörler çok ama çok sıkıcılar. Temel sorun, entelektüel birikim eksikliği.
Buna yanlış anlaşılma korkusu, yönetim baskısı ve kulüplerin birbirlerine tahammül edememesi de eklenince, basın toplantıları, röportajlar çok sıkıcı geçiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA