Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Monakolular gerçekten Tarkan konserine gidiyor mu?

Haber şöyle: 'Monakolular Tarkan'ı unutmadı. Tarkan, Monako'da geçen yıl verdiği konserden memnun kalınması üzerine Prenslik'te bir konser daha verecek. Konserin afişleri ise şehrin tüm sokaklarını süslüyor.'
Geçtiğimiz yıl da buna benzer bir haber çıkmıştı. Kim bu Tarkan hayranı Monakolular, çok merak ediyorum. Monako, dünyanın en küçük ikinci ülkesi. Uzunluğu 3 bin 350 metre, genişliği bin metre. 3 bin 540 bin kişi yaşıyor ama ne yaşamak! Yolum iki kere oraya düştü, Tarkan hayranı(!) Monakolular o kadar zenginler ki; her kırmızı ışıkta iki-üç Ferrari görmeniz mümkün. Orası dünya jet sosyetesinin merkezi! Ama bizim gazetelerde çıkan haberlere bakarsan kültür seviyesi ve zenginlikte uçlarda olan Monakolular, her yıl Tarkan'ın vereceği konser için gün sayıyorlar.
Tarkan, Monakolular'a değil, buradan turistik turlarla giden Türkler'e konser veriyor. İki-üç günlük, bin 700-2 bin Euro'ya turlar düzenleniyor. Bu paket turlara Tarkan konserinin ücreti ekleniyor.
Elbette Monako'ya yakın ülkelerden gurbetçiler de geliyor bu konsere ama haberlerde yazıldığı gibi Tarkan'ı Monakolular izlemiyor. Haber yapılırken de bu kadar abartılmaz ki! 'Monakolular'a konser verdi' diye haberlerin çıkması Tarkan'ı da sevindiriyor galiba!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA