Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nurgül Yeşilçay'ınki 28 Şubat kafası

Nurgül Yeşilçay, diğer kadın meslektaşlarına göre daha dobra dobra konuşan, samimi bir sanatçı.
Düşündüğünü 'cart' diye yazıyor sosyal medyaya.
Ama bu samimiyet bazen yersiz ve anlamsız tepkiler vermesine neden oluyor Yeşilçay'ın. Bunun en son örneği de Burcu Çetinkaya için yazdığıydı.
Ralli pilotu Burcu Çetinkaya, birkaç yıl önce tesettüre girme kararı almıştı.
Geçtiğimiz günlerde de Çetinkaya'nın Şanlıurfa'dan daha önce bağımsız milletvekili adayı olan Mehmet Fatih Bucak'la evlendiği haberi çıktı. Yeşilçay da Çetinkaya hakkında Twitter'dan şu sert yorumda bulundu:

KARAR ÇETİNKAYA'NIN
"Sen özel okullarda oku. Kadın rallici ol, sonra türbana gir. Sonra Urfa'da bir aşiretle evlen. Bunu rahmetli Meral Okay bile dizi yapamazdı.
HAYAT..."
Çetinkaya'nın hayatı bu; ister bir aşiret reisiyle evlenir, isterse de bir pop starla, bir oyuncuyla ya da bir memurla...
İnsanlar evlenecekleri insanı Yeşilçay'a mı sormak zorunda? Sevmişler birbirlerini, evlenmişler işte; bunda eleştirilecek ne var anlamış değilim.
Yeşilçay, insanların özel hayatına karışma ve daha da kötüsü tercihleri yüzünden onları yargılama hakkını kendinde nasıl görür? Yeşilçay'ın, Çetinkaya'ya durduk yere tepki göstermesi de enteresan; kendisi hakkında boş yere kıskanç kadın yorumları yapılmasına da neden oldu.

HALK APTAL DEĞİL
Öte yandan yıllarca izleyicinin IQ seviyesini düşüren, sömürü düzeni feodalizmi şirin bir paket gibi sunan konaklı, ağalı dizilerde oynayan Nurgül Yeşilçay değil miydi? Sen yıllarca halka ağaları, Monako Prensi gibi sunan dizilerde oyna sonra da Çetinkaya'ya bir ağa ile evlendi diye kız! Bizim sanatçıların bir ikiyüzlülüğü de; halkın beynini yakan, onları uyutan dizi ve filmlerde oynayıp milyon dolarlar kazanıp sonra da hiçbir şey olmamış gibi sistem eleştirisine başlamaları. Tamam, siz de ekmek paranızı kazanacaksınız ama halkı da aptal sanmayın!
Hepsini geçtim, rallici olan biri türbana giremez mi? Yıl olmuş 2015, Yeşilçay hâlâ 28 Şubat kafasında! Hâlâ insanların kılık kıyafetlerine, inançlarına saygı göstermeyenlerin olması üzücü.
Üstelik bunu yapanlar topluma rol model olan sanatçılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA