Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Meryem Uzerli ile sıradan hayaler

Bu hayattaki en büyük üç hayaliniz nedir? Hayal etmesi bile güzel; kim bilir bu soruya ne güzel, farklı yanıtlar verirsiniz. Bu soru, Meryem Uzerli'ye Instyle dergisine verdiği röportajda yöneltildi. O da "Tarkan'la tanışmak, bir Walt Disney animasyonunda seslendirme yapmak ve kendi markamı yaratmak" diye yanıtladı.
Uzerli gibi bir yıldız için Tarkan'la tanışmak hayal olmasa gerek, birkaç telefon görüşmesiyle gerçekleşebilir bu hayal. Her yıl onlarca Walt Disney animasyonu vizyona giriyor ülkemizde, bu röportajdan sonra eminim Uzerli gibi popüler bir isme seslendirme teklifleri yağacaktır. Kendi markasını yaratmak ise ünlüler dünyasının en klişe projelerinden biri; herkesin ağzında 'marka yaratmak' ve 'marka olmak' var. Zaten Uzerli birçok reklam filminde oynuyor; profesyonel bir ekiple çalışırsa, kendi markasını yaratmakta zorlanmaz.
Kusura bakmasın ama Uzerli'nin hayalleri, bana çok sıradan geldi. Bir diziyle yıldızı parlayan Uzerli neden bu kadar popüler onu da anlamış değilim. Oyunculuk anlamında uzunca bir süredir üretim yapmayan Uzerli, sırf farklı bir güzelliği var diye neden reklamlarda bu kadar çok tercih ediliyor acaba? Magazin basını olarak bizim temel sorunumuz, insanlara ilham kaynağı olacak yıldızlar sunmamamız. Uzerli'nin üç hayali bile, bırakın ilham kaynağı olmayı, insanda ruh soğuması yaratıyor.
Uzerli yatsın kalksın kendini sürekli haber yapan magazin basınına dua etsin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA