Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ertuğrul Özkök'ün 'U' dönüşü

Seçimlerden sonra 'Hesaplaşma çizgilerini bir kenara bırakıp ileriye bakalım, yeni bir sayfa açalım', 'İktidara zeytin dalı uzatıyorum' diyen Ertuğrul Özkök'ün yaptığı bu keskin 'U' dönüşü beni hiç şaşırtmadı.
Özkök, tipik bir her devrin adamı; gazetecilik kariyeri boyunca attığı manşetler, yazdığı yazılar arşivde duruyor. Açıp bakarsanız Özkök'ün dönme hızının dünyanın kendi etrafında dönüşünden bile hızlı olduğunu görürsünüz. 24 saat geçmesini bile beklemeden yine 'U' dönüş yaptı.
Özkök, 'U' dönüşte tartışmasız birinci; asıl diğerlerine bakmalı. Şimdi 'Barış, kardeşlik ve huzur zamanı' temalı bir sürü yazılar okuyacaksınız. Görün bakın şimdi birçok yazar yalakalık yapmak için yarışacak; yazık bu yazarlara inanan okura!

O YAZILAR AKILDA
İyi izleyin şimdi onları; ya muhalefeti eleştirecekler, ya da 'Kutuplaşma bitmeli, huzur gelmeli' temalı klişe yazılar kaleme alıp hiçbir şey olmamış gibi yazmaya devam edecekler.
Elbette huzur, barış gelsin ülkemize, kutuplaşma bitsin ama bu temennilerde bulunanlar seçimlerden önce kaos, iç savaş ve darbe çığırtkanlığı yaptılar.
Muhalefet etmeyi topluma nefret tohumları ekmekle karıştırdılar. Elbette bu yazarlardan rövanş alınmasın; rövanş almak yeni nefret tohumları eker bu ülkeye.
Ama bu yazarların iki yüzlülüğü unutulmasın, unutturulmasın!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA