Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Evlilik programını trolleyen genç

FOX TV ekranlarında yayınlanan, Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programına katılan damat adayı Korcan, rahat tavırları ve sözleriyle stüdyodaki herkesi şaşırttı. Önce programda geçen o ilginç diyalogları okuyalım:
Korcan: "Merhaba Selin, naber?"
Selin: "İyiyim, siz nasılsınız?"
Korcan: "İyi gidiyor, ne yapalım koşuşturuyoruz işte."
Selin: "Biraz mesafeli konuşursak sevinirim."
Korcan: "Mesafe var zaten, (gülüyor) arada paravan var."
Selin: "Açmayalım (paravanı) ya bu çok ukala."
Zuhal Topal: "Sen biraz rahat mısın?"
Korcan: "Koltuk kadar değil."
Bir konuk: "Ben bir şey sormak istiyorum Korcan dürüstçe cevap verecek misin?"
Korcan: "Hayır."
Korcan bu absürd dalga geçer gibi açıklamaları yaparken koltuğun içine gömülmüş çok rahat bir şekilde oturuyordu. Ve tüm bu hal ve hareketleri, başta gelin adayı Selin olmak üzere stüdyodakileri çileden çıkardı.
Stüdyodaki konuklar, yarışmacılar tek tek söz alıp "Evlilik ciddi bir müessese, böyle dalga geçerek eş bulamazsın", "Bu yaşa gelmişsin ama terbiye kazanmamışsın", "Yaptığın büyük ayıp" falan deyip durdular. Hele biri vardı, "Burası evlilik programı" diyerek Korcan'ı ciddi olmaya davet ediyordu. Sanki Korcan 'Siyaset Meydanı'na katılmıştı!

KİM NORMAL TARTIŞILIR!
Bu tarz programları izlemem, arada böyle komik videolar Twitter'a düşerse bakarım ancak stüdyoda efendi kız, ağır abi, evi+emekli maaşı+sigortası olan tonton amca ve 'ailenizin çocuğu' pozları veren damat adayları arasında tek doğal, kendi gibi olan Korcan'dı.
Korcan'dan sosyal medyada 'izdivaç programını trolleyen genç' diye bahsedildi. Korcan 'trol' mü, gerçek mi bilmiyorum ama enteresan bir genç olduğu kesin. Korcan, bence izdivaç programlarına katılan en gerçekçi, doğal damat adayıydı. İzdivaç programları aslında Türkiye'nin laboratuvarı; bu programlara bakıp geniş bir halk profili çıkarabilirsiniz.
Benim en çok dikkatimi çeken; Korcan'a stüdyoda yapılan baskıydı. Bir ara bir konuk sinirlenip ayağa kalktı, Korcan'ın üzerine yürür gibi yaptı. Korcan da "Kavga mı edeceğiz ne oluyor, sakin olalım" dedi, gülmeyi de ihmal etmedi.
Gerçek hayatta da böyle değil mi; toplumun 'normal' algısının biraz dışına çıktığınızda hemen tepki görüyorsunuz.
Rahatlığınız, gülmeniz, sıra dışı giyiniş tarzınız bile bazıları için sorun oluyor. Toplum olarak biraz rahatlamamız, toleranslı olmamız lazım gibime geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA