Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Buse Terim'in başarısı

Buse Terim'in modaya olan ilgisini başta vakit geçirme aktivitesi gibi görenler çoğunluktaydı. Ne de olsa o, Fatih Terim'in kızıydı. Ama Buse boş dedikodulara hiç kulak asmadı.
New York'ta Fashion Institute of Technology'de aldığı moda eğitiminin hakkını vermeye çalıştı hep.
Buse, moda tasarımlarını sosyal medyada paylaşarak adından söz ettirdi. New York, Paris, Milano'daki moda haftalarını yakından takip eden Buse, oralarda elde ettiği izlenimlerini de sosyal medyadan paylaştı. Buse, çeşitle gazete ve dergilerde de moda üzerine yazılar kaleme aldı vs. Bunları niye anlatıyorum; Buse'nin DeFacto markası için özel bir koleksiyon hazırlamasına ve o koleksiyon için DeFacto'nun reklam yüzü olmasına şaşıranlar var da... Buse moda tasarımını gerçekten seviyor ve çabalarının karşılığı olarak artık değer görüyor. Ünlü bir babaya sahip olmak her zaman için avantajdır ama Buse gibi yaratıcı, kendini kanıtlamak isteyen insanlar için bazen dezavantaj teşkil edebilir.
Buse daha önce hep Fatih Terim'in kızı olarak haber oldu, halbuki Buse kendini modada kanıtlamıştı. Bence artık haberlerde 'Fatih Terim'in kızı' diye cümleye başlamak, Buse'ye haksızlık olur.
Bu arada DeFacto da Buse ile çalışarak başarılı bir hamle yaptı.
Buse hem konusunda uzman, hem de medyada ilgi gören biri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA