Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sevgilisini döverken bel fıtığı oldu

Fox TV'deki 'Karagül'ün oyuncusu Saruhan Hünel, Sözcü Gazetesi yazarı olan sevgilisi Eda Sönmez'i, röportaj yaptığı eski futbolcu Pascal Nouma'dan kıskanıp dövmüştü. Şimdi kadınlar, Saruhan Hünel'in diziden kovulması için kampanya başlattı. Bu kampanya nasıl sonuç verir bilemiyorum ama Hünel ile ilgili son haber beni dumura uğrattı. Hünel, beş kez dövdüğü Sönmez'e telefon açıp söyle demiş: "Seni döverken belimi incittim. Fıtık tedavisi oluyorum, ağrılar içindeyim."
Bir kadını döverken belini incitmek, bundan yakınmak ve dövdüğü kadını suçlarcasına ya da ondan şefkat beklercesine yaşadığı acıyı anlatmak! Nasıl bir psikolojidir bu çözemedim? Çözmek için de uzman bir psikiyatr olmak lazım galiba. Yoksa Hünel, hastane masraflarını da dövdüğü sevgilisinden mi isteyecekti! Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA