Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Siyasi suçlular da dizide oynatılır mı?

Deniz Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yapılan çekimlerin perde arkasında yaşananlar da önemli. Çekimlerde neler yaşandı? Cezaevi şartlarında bir dizi çekmek yönetmen ve ekip için nasıl bir duyguydu? Hangi zorluklar yaşandı? Seki ve koğuş arkadaşları rollerine nasıl hazırlandı? Bu soruların cevaplarını Günaydın'da okuyabilirsiniz.
Deniz Seki'nin cezaevinde 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynaması, tartışmaları da beraberinde getirecektir. Çıkan haberde; bu olayın TV tarihinde bir ilk olduğu yazıyordu.
Hem dünyada, hem de Türkiye'de cezaevinde haber amaçlı TV söyleşileri ya da belgesel çekimleri yapıldı ama popüler bir dizinin cezaevinde çekilmesi bir ilk olabilir. Peki, bundan sonra bir film ya da dizi yapımcısı da cezaevinde çekim yapmak isterse ne olacak? Gelecekte 'Seki'yi oynattılar ama bize izin vermediler' diyenler olabilir.
Bence Adalet Bakanlığı, projeyi uygun görürse başka yapımlara da izin verebilir.
Tabii işin suyunu çıkarmamak kaydıyla!
Asıl kafama takılan soru şu: Bir yapımcı siyasi suçlulara cezaevinde çekilecek film ya da dizide oynatmak isterse ne olacak? Özetle; Seki'nin 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynaması, her yönüyle TV tarihine geçecek bir gelişme.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA