Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Galatasaray taraftarının vefasızlığı

Galatasaray, Astana'yı yense de bir şey fark etmiyordu; yoluna yine UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecekti. Galatasaray'ın oynadığı futbol kötü ve taraftarı tatmin etmiyor ama futbolcular ve teknik ekip, 1-1'lik skordan sonra ıslıklanmayı hak etmiyordu.
Mustafa Denizli göreve yeni başladı ve ligde henüz kaybedilmiş bir şey yok. Liderle aralarında altı puan fark var ve lig uzun... Bu durumda tribünlerden 'Yönetim istifa!' seslerinin yükselmesi de vefasızlık bence. Taraftar dediğin, kötü günde de takımının yanındadır.
Yahu bu takım daha geçtiğimiz yıl üç kupa birden kazandı. Hadi Hamza'yı (Hamzaoğlu) yolladılar ama bu takım böyle bir vefasızlığı hak ediyor mu?

TAHAMÜLLERİ YOK
Galatasaray taraftarı, son dönemde başta Fenerbahçe olmak üzere rakiplerinin onlara hediye ettiği şampiyonluklarla biraz şımardı galiba. En küçük bir geriye düşüşe bile tahammülleri yok. Çocukluğumda hep Galatasaraylı arkadaşlara espri yapardık, 'Siz ne zaman şampiyon olacaksınız?' diye. Galatasaray, 14 yıl şampiyon olmayı beklerken bile taraftarı şimdiki kadar tahammülsüz ve vefasız değildi. Demek ki Galatasaray, Fenerbahçe gibi 3 Temmuz sürecinden geçseymiş taraftarı kenetlenemezmiş ve kulüp bir daha kolay kolay toparlanamazmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA