Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Beyaz, 'Nadide Hayat'ı izledi mi?

Beyazıt Öztürk'ün konuklarıyla yaptığı atışmaların son kahramanı Demet Akbağ oldu. Beyaz, "Estetik var mı?" diye sordu. Akbağ da "Ben kendi galama çekik gözlü gitmiş bir insanım; bunu bana mı soruyorsun, inkar etmedim ki hiç" diye karşılık verdi.
Beyaz da "Bir tek benim mi bundan haberim yok?" dedi. Akbağ da "Galaya gelmeye üşendiğin için görmedin o halimi" diyerek topu doksana çaktı. Sonra Beyaz "Hep kadın komedyen ödülü alıyorsun; hiç sen normal kadın oyuncu ödülü almayacak mısın?" diye sordu. Akbağ bu pası da gole çevirdi: "Ben başka filmler de yapıyorum, uzun gelir sıkılırım diye 'Kış Uykusu'na da gitmedin herhalde."
Bu atışmaların ne kadarı mizansen ne kadarı doğaçlama bilmiyoruz elbette ama her şakanın altında bir gerçek vardır! Yoksa Beyaz, 'Kış Uykusu'nu izlemedi mi? Çıkan haberlere baktım, 'Nadide Hayat'ın galasına gidenler arasında gerçekten de Beyaz yoktu. Acaba Beyaz, programdan önce filmi gerçekten izlemedi mi?
Bunu neden soruyorum; çünkü Beyaz, daha önce de programına davet ettiği oyuncuların yeni vizyona giren filmlerini izlemediği olmuştu. Öte yandan sektörden bir arkadaşa sordum; Beyaz 'Nadide Hayat'ı programdan önce izlemiş.
TV sektöründe hep şu dedikodu yapılır; 'Beyaz iyi güzel de tembel.' Belki de Akbağ atışmada şakayla karışık bu gerçeğin altını çizdi diye merak ettim ama durum öyle değilmiş. Akbağ da atışmada öyle başarılı bir performans sergiledi ki; gerçek mi, mizansen mi doğrusu pek anlayamadık.
Akbağ talk-show sunsa, Beyaz'a rakip olur; esprileri, soruları vs. gayet başarılıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA