Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Zırhlı ambulans

PKK'lılar Cizre'de iki okulu ateşe verdi. Yangını söndürmeye giden itfaiye aracı da teröristler tarafından yakıldı. Çok basit bir soru: Barış isteyenler bunu yapar mı?
Öğretmenleri kaçmakla suçlayanlar, PKK'nın güneydoğuda yakılmadık okul bırakmamasına neden en küçük bir eleştiride bulunmuyor? Eğitim verecek okul kaldı mı?
İnsan hakları, demokrasi, barış lafları ağızlarından düşmeyen HDP'liler, okulları söndürmeye giden itfaiye erlerine silah sıkılmasına ne diyecekler acaba?

VANDALLIK...
Sadece itfaiye araçlarına değil, ambulanslara da ateş açılıyor. Böyle bir vandallık nerede görülmüştür? PKK sadece kanlı bir terör örgütü olarak değil, yaptığı akıl almaz insanlık dışı eylemlerle de tarihe geçiyor!
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çatışmaların yaşandığı güneydoğu illerinde önümüzdeki günlerde zırhlı ambulansların devreye gireceğini açıkladı. Zırhlı ambulans! Dünyanın başka hangi yerinde var zırhlı ambulans?
Dünyada en kanlı savaşlarda bile ambulanslara ateş açılması çok nadir bir olaydır.
Seçimlerde 'HDP, PKK 'ya karşı tavır almıyor. HDP'yi desteklemek, PKK 'yı desteklemektir' diye yazınca kofti solcular, Cihangir elitleri bizi eleştiriyordu. Şimdi hepsi sus pus!
HDP'nin gönülden bağlı olduğu PKK'lılar okul yakıyor, ambulansa, itfaiye aracına ateş açıyorlar…
Evet, ne düşünüyorsunuz kofti solcular, Cihangir elitleri? Neden susuyorsunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA