Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ödül töreni gibi parti

Geçtiğimiz perşembe akşamı GÜNAYDIN'ın yeni yıl partisi için Ulus 29'da bir araya geldik. Bu eke emek veren yazarlar, gazeteciler ve yöneticiler gönlümüzce eğlendik. Bu geceyi özel yapan ise sanatçı dostlarımızın bizleri yalnız bırakmamasıydı. Bülent Ersoy'dan Orhan Gencebay'a, Çağatay Ulusoy'dan Oktay Kaynarca'ya, Ayşe Hatun Önal'a, Murat Dalkılıç'a kadar birçok yıldız yılbaşı partimize katıldı. Parti değil, sanki ödül töreni düzenleniyormuşçasına sinema, dizi, televizyon sektöründen birçok ünlü isim ve yönetici de partide vardı. İnanın bana; birçok ödül töreni bu kadar yıldızı biraraya getiremiyor, hatta bazı sanatçılar ödüllerini almaya gelmiyor ya da ödülü alıp hemen törenden ayrılıyorlar. Katılım açısından GÜNAYDIN'ın parti ve organizasyonları büyük ilgi görüyor. Bu da GÜNAYDIN'ın ne kadar büyük bir marka olduğunu gösteriyor. Bazen birbirimizi kırıyor, üzüyor da olabiliriz ama sanatçısı ve gazetecisiyle hepimiz aynın geminin yolcularıyız. Partide sanatçılarla yaptığımız sohbetler de faydalı oluyor. Onlar bizi, biz de onları daha iyi anlıyoruz ve en önemlisi birlikte eğlenebiliyoruz.
SABAH Ek Yayınlar Yönetmeni Şengül Balıksırtı ve GÜNAYDIN Yayın Koordinatörü Sinan Özedincik önderliğindeki Sabah ekleri 2015 yılını bence habercilik anlamında verimli geçirdi. Birçok manşetimiz, haberimiz gündeme damgasını vurdu, yazarlarımızın yazıları da popüler kültüre yön verdi, sosyal medyada çok konuşuldu. Siyasi krizler, üst üste yapılan seçimler, terör olayları, iptal edilen konserler, organizasyonlar vs.; aslında 2015 biz magazinciler için zor bir yıl oldu. Bu olağanüstü günlerde PR şirketleri, sanatçılar, gazeteciler çok büyük deneyimler elde etti, yıla 'kriz yönetimi' damgasını vurdu. Umarım 2016 herkes için güzel geçer...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA