Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Meryem'in saçları

Bizim gazetenin hafta sonu eklerinin kızlarının Meryem Uzerli ile ilgili muhabbetlerine kulak misafiri oldum. Uzerli'nin saçlarının bakımsız ve yıpranmış oluşundan bahsediyorlardı. 'Gecenin Kraliçesi' dizisinin bölümlerine şöyle bir göz attım; haklılar gerçekten de Uzerli'nin saçlarına bir şey olmuş. Daha önce de Vatan'dan Oya Doğan, 153 dakikalık dizide Uzerli'nin saçlarının dört kez renginin değiştirilmesinin, aşırı kimyasala maruz kalmasının saçlarının yanmasına neden olabileceğinden bahsetmiş bir yazısında. Artık aşırı boyadan mı yoksa reytinglerin kötü gitmesinden mi bilmiyorum; Uzerli'nin saçları felaket. Hiç de Elidor reklamındaki gibi canlı havalı değil.
Uzerli; daha önce şampuan markalarının reklam yüzü olan Bergüzel Korel ve Tuba Büyüküstün'ü örnek almalı. Bir şampuan markasının reklam yüzü olup bu kadar kötü saçlarla da ekrana çıkılmaz ki!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA