Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sen de mi Ercan Abi!

"Ve hakem... Tek yorumum var; gördüğünü çalsın yeter. Göremiyorsa uğraşmasın; yöneteceği en önemli maç, U21 Romanya-San Marino dostluk maçı olur. Boşuna uğraşmasın!"
Bu yorum, Ercan Taner'e ait. Başakşehir-Beşiktaş maçındaki hatalı kararları yüzünden hakem Ali Palabıyık'a çok sert yüklenmiş Taner. Palabıyık, en tarafsız spiker Ercan Taner'i bile çıldırtmış. Oysa Taner de çok iyi biliyor; futbol bir hatalar oyunu. Buna hakem hataları da dahil.

GÜNAH KEÇİSİ
Son dönemde hakem hataları tartışılıyor ama Dünya Kupası'ndan Şampiyonlar Ligi'ne kadar her yerde bu hataların yaşandığı unutuluyor. Teknik direktöründen yorumcusuna, oyuncusundan taraftarına kadar herkesin günah keçisi hakemler adeta. Bir de eski meslekleri hakemlik olan, şimdi ise hakem yorumculuğu yapanlar var. Sanki kendileri hiç hata yapmamışlar gibi, meslektaşlarını her canlı yayında linç ediyorlar. Yapmayın, bu kadar da vicdansız olmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA