Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tuba'nın korkusu

Tuba Büyüküstün'e yeni bir dizide oynayıp oynamayacağı sorulmuş. O da "Halit Ergenç'le sinema filmi yapacağız. Reytinglerden dolayı şu an dizi düşünmüyorum" demiş.
Enteresan bir açıklama!
Tuba'yı rakipleri Meryem Uzerli ve Beren Saat'in dizilerinin tutmaması mı korkuttu acaba? Böyle bir korku, son dönemde her star oyuncuda var aslında. Star oyuncuya dayalı dev bütçeli yapımlar, birbiri ardına ekranda kayboldu gitti. Bunun birçok nedeni olabilir. Bu nedenlerden biri de Türk izleyicisinin dizilere doyması. 'Türk izleyicisi zor beğenir ve daha seçici oldu, senaryonun önemi arttı' söylemine de katılmıyorum. İş yapan dizilerin senaryo derinliği ve yönetmen tercihleri de ortada. Artık daha basit, daha kolay izlenen diziler tutuyor.
Temel çelişki şurada:
Star oyuncular, farklı etkileyici senaryo, kaliteli kamera arkası ekipleriyle çalışmayı tercih ediyorlar. Oyunculuk kariyerlerine artısı olacak roller peşindeler ama kalite her zaman başarıyı getirmiyor.
Büyüküstün gibi starları da bu durum korkutuyor.
Bu süreçte star oyuncuların alacağı ücretler düşecek gibi gözüküyor!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA