Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ya tecavüz ya ölüm

Üniversite öğrencisi ve dizi oyuncusu Gülay Bursalı (20), pazar gecesi erkek arkadaşı E.Ö. ile birlikte Avcılar'daki bir mekanda eğlendi.
İddiaya göre ilerleyen saatlerde E.Ö., emlakçı arkadaşı C.İ.'yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi.
C.İ. de Başakşehir'deki daireyi kiraladı. Ancak kısa süre sonra C.İ., bir arkadaşıyla "Eşyalarımı alacağım" diyerek 10'uncu kattaki daireye gitti.
İkili, Gülay'ın erkek arkadaşını dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak C.İ., genç kadını zorla bir odaya soktu. Daha sonra kimliği belirsiz arkadaşı da odaya girdi. Bir süre sonra çıplak halde pencereye çıkan genç kadın, "Yaklaşmayın, atlarım" diye bağırdı. Saldırganlar durmadı, kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay olay yerinde hayatını kaybetti.
Tüyler ürpertici bir haber... Bir kadını sırf sevgilisiyle birlikte olmak istedi diye 'yollu', 'kötü kadın' diye görüp tecavüz etmeye çalışmak! Batsın bu zihniyet! Gülay'ın yaşadığı korkuyu düşünebiliyor musunuz? Şimdi bazı kendini bilmezler sosyal medyada 'Su testisi su yolunda kırıldı' benzeri sığ yorumlar yapıyor, yazık! Tecavüze uğramak yerine 10'uncu kattan atlayıp ölmeyi tercih eden bir kadından bahsediyoruz.
Bu arada haberlerde geçen bilgiler henüz birer iddia, daha netlik kazanmadı. Belki de o caniler Gülay'ı aşağıya itti ya da tecavüz ettiler ve zavallı kız bu acıya dayanamayıp intihar etti. Her şey otopsiden sonra netlik kazanacak ama Gülay geri gelmeyecek. Gülay'ı ya tecavüz, ya ölüm tercihi arasında bırakan alçaklar en ağır cezayla cezalandırılmalı.
Kadın dernekleri bu davanın peşini bırakmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA