Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ünlüler firarda Meireles metrobüste

Dün sabah bizim ekin deneyimli muhabiri Hakan Uç'la konuşuyorduk. Hakan, haber yapamamaktan şikayetçi. Çünkü ünlüler, üst üste gelen terör saldırılarından sonra hâlâ dışarıya çıkmıyorlarmış. Aslında hayat normale döndü ama insanlarda bir tedirginlik var elbette. Bu tedirginliğin başlıca nedeni ise; terör örgütü sempatizanlarının ve muhaliflikle vatan hainliğini karıştıran bazı sanatçı, yazar ve akademisyenlerin sosyal medyada teröre özgüven kazandıran, toplumda ise korku ve endişe yaratan yorumlar yapmaları.

MESAJIN KRALINI VERDİ
Bakın bu fotoğraf dün çekildi. Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles, ailesiyle birlikte metrobüse binmiş. Vatandaşlar da metrobüste futbolcuya büyük ilgi göstermiş. Portekizli oyuncu, Twitter'da "Aile ile vakit geçirmekten daha iyisi yok" derken, Fenerbahçeli bir taraftar da "500T mi reis?" diye sormuş. Milyon dolarlar kazanan, dışarıya atım attığında hayranlarının hücumuna uğrayan Meireles'i, öncelikle metrobüse binip insanlara toplu taşıma araçlarını kullanmaları yönünde mükemmel bir rol modeli olduğu için kutluyorum. Meireles'in metrobüs kullanmasını abartmak istemiyorum ama Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira bile terör saldırılarından sonra Türkiye'yi terk etmekten bahsetmişken, onun metrobüse binmesi bence anlamlı. İnsanlar hâlâ terör korkusunu üzerlerinden atamazken, toplu taşıma araçlarına korkuyla binerken; Meireles'in metrobüs kullanması daha da güzel bir hareket. Sanatçılar sokağa adımını bile atmazken, yerli yıldız futbolcular ortalıkta yokken; Portekizli yıldızın metrobüse binmesi her açıdan övgüyü hak ediyor. Meireles'in metrobüse binmesi Türkiye'de korku ve endişe havası oluşturmak için bir taraflarını yırtanlara kapak olsun. Teşekkürler reis...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA