Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aziz Yıldırım neden susuyor?

Fenerbahçe haftalardır üst üste puan kaybediyor; Beşiktaş'la puan farkı beşe çıktı ama Aziz Yıldırım susuyor. Normalde Yıldırım, hakemlerin ipini çeker, soyunma odasını basar, rakip başkan ve teknik direktörlere sataşır, devre aralarında Fenerbahçe'nin soyunma odasına girer ve medyaya açıklamalar yaparak takımı motive ederdi. Medyada buna 'Azizsilin taktiği' denir ve genelde de işe yarardı. Çünkü Türk futbolunda işlerin nasıl döndüğünü en iyi Aziz Yıldırım bilir.
Ancak Yıldırım şimdi bunların hiçbirini yapmıyor. Daha da kötüsü; Vitor Pereira ile Caner Erkin kavga ediyor, Diego-Gökhan Gönül sahada tartışıyor. Normalde 'Azizsilin' devrede olsa bunların hiçbiri yaşanmazdı. İşin garibi Yıldırım susuyor, Fikret Orman rakip takımları, hakemleri ve Futbol Federasyonu'nu baskıya almak için Aziz Yıldırım'ı taklit ediyor. Orman'ınki kötü bir taklit ama o bile işe yarıyor.
Aziz Yıldırım ya artık çok yorulduğu ve her şeyden bıktığı için 'Azizsilin'i devreye sokmuyor ya da çok daha derin mevzular var! Bu mevzular şimdilik komplo teorileri olduğu için yazmak için erken! Yıldırım belki de Pereira ve futbolcuların birbirini yemesini bekleyip 'Suç bende değildi, ben her şeyi yaptım ama onlar takım olamadı' algısı yaratmaya çalışıyor. Yazın yine flaş transferlerle taraftarın gözünü boyayacak. Nasıl olsa bu transferleri övmek, 'Yıldırım'ın suçu yok' diye yazmak ve taraftarı yine hayaller dünyasında avutmak için hazır kıta bekleyen yorumcu ve yazarlar var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA