Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bir Lamborghini hikayesi

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu;
Lamborghini'yle ilk kez 6 Mart'ta, Beyoğlu'ndaki Tren Pera'ya giderken görüntülenmişti.
O gece, arkadaşı Kerimcan Durmaz'a içinde sigara içmesine izin vermesi nedeniyle, galeri sahibinin otomobili geri aldırdığı ileri sürülmüştü.
Sabri de bu haberi yalanlamıştı.
3 milyon lira değerindeki o meşhur Lamborghini, geçtiğimiz günlerde İstinyePark'ta görüntülenmiş.
Yağmur Sarıoğlu'nun plakasız olarak kullandığı arabada plaka varmış. Hürriyet'ten Faik Erdemli de gayet zekice bir hareketle plakayı sorgulatmış ve Lamborghini'nin;
İstanbul Trafik Şube'de Onuralp Mehmet Kurt üzerine kayıtlı olduğunu öğrenip haberi patlatmış. Kurt, o Lamborghini ile kız arkadaşını yemeğe götürürken de görüntülenmiş.
Eğer bu haber doğruysa ya da Sabri arabayı satmadıysa, ünlü oyuncunun karizması fena halde çizildi demektir. Çünkü Sabri, 'Araba galeriye ait' diye haberler çıktığında şu atarlı açıklamayı yapmıştı: "Aracı geri aldırma gibi durum yok.
Bu arabanın sahibi benim.
Bana ait olanı da kimse benden alamaz." Magazin eklerinde ünlülerin, sevgilisi ya da eşi için bilmem ne marka son model araba hediye ettiği haberlerine de çok inanmayın. Bazı futbolcuların araba haberlerini toplasanız; yıllık gelirlerinin çok üstünde paralar çıkıyor ortaya. Bazen kendi kullandıkları arabayı eşlerine hediye etmiş gibi görünüyorlar, bazen de galeriden denemek için aldıkları arabalarla haber oluyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA