Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hastalanan oyuncuyu da linç ettiler

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, bir hafta önce İstanbul'daki evinde sinir krizi geçirmiş. Posta gazetesinin haberine göre; uzun süre sakinleşmeyen oyuncu, Bağcılar'da bir hastaneye kaldırılmış. Sakinleştirici ile uyutulan Sezer, ruhsal hastalıklara bakan başka bir hastaneye sevk edilmiş.
Haberle ilgili Sezer'den ya da yakınlarından henüz bir açıklama gelmedi. Sezer'in hastalığıyla ilgili başka iddialar da var ortada. Hastalığın nedeni her ne olursa olsun; asıl dikkatinizi çekmek istediğim nokta ise Sezer'le ilgili Twitter'da çıkan çirkin yorumlar:
'Şafak Sezer aşırı yalakalık yapmaktan dolayı sinir krizi geçirmiş. Doktor 'az yala geçer' teşhisi koymuş.'
'Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmiş, bence kalsın orada, tam yerini bulmuş.'
'Midemi bulandıran, hadsiz ve karakterini gram beğenmediğim Şafak Sezer, hastaneye kaldırılmış. İnşallah hayırlısı olsun.'
'Ben de öldü zannedip helvacıya haber verdim.'
Çok ciddi bir rahatsızlık geçirme ihtimali yüksek, belki de şu an hasta yatağında yatan bir sanatçı için bu tweet'leri yazmak hangi vicdana sığar? Sezer'in suçu ne? Siyasi fikirlerinin sizden farklı olması mı?
Devlet büyüklerine saygısını ve sevgisini göstermesi mi?
Gezi olaylarına destek verip sonra fikrini değiştirdiği için mi 'Oh iyi oldu' diyorsunuz? İnsanlar siyasi görüşlerini değiştiremez mi?
Sosyal medyadaki bu linç girişimi ilk değil, artık rutine döndü ama hastalığı yüzünden Sezer için yazılanlar, siyasi kutuplaşmanın geldiği noktayı görmemiz açısından ibretlik. Bu yorumları yapanlar bir de kendilerini modern kafalı ve ilerici görmüyorlar mı, ben asıl ona şaşırıyorum. Yahu bilerek nefret suçu işliyorsunuz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA