Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

En güzel dans

Yer: Muzaffer Barışyurt İlkokulu...
23 Nisan kutlaması yapılıyor... Tekerlekli sandalyedeki minik öğrenci, öğretmeniyle dans ediyor. Muhteşem bir dans, belli ki çalışmış öğretmenle öğrencisi. Bu müthiş anlamlı dansın videosunu izlerken ağladım.
Öğretmenin adı; Çağlar Özdemir, minik öğrencimiz ise Zeynep Uysal. Özdemir, duyarlı bir öğretmen olmasa; belki de minik Zeynep, 23 Nisan kutlamalarında, arkadaşlarının gösterilerini arka sıralardan izleyecek ve kendini kötü hissedecekti. Mutlaka izleyin bu videoyu.
Bu dans; hem engelli vatandaşlarımızın engellerinin nasıl kaldırılacağını, hem de özverili, öğrencilerini seven bir öğretmenin nasıl fark yaratacağını gösteriyor.
Bu dans, son dönemde taciz vakalarıyla büyük yara alan öğretmenlik kurumuna da ilaç gibi gelecek. Bu hayatta öğrencilerini taciz eden kötüler hep olacak ama Çağlar Özdemir gibiler olduğu sürece iyiler hep kazanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA