Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Moda’da farklı şeyler olacak!

Sokaklarını ve çeşitli mekanlarını çağdaş sanatla buluşturan, insanları yeni karşılaşmalara çağıran, şehir hayatının sıkıcı rutinini kırmayı hedefleyen Red Bull Art Around projesi; geçtiğimiz yıl İstanbul'un Karaköy semtini, sanat yağmuruna tutmuştu. Şimdi sıra, Anadolu yakasının incisi Moda'da.

11 SANAT ÇININ ESERİ
5-17 Mayıs tarihlerinde Moda'nın sokakları ve çeşitli mekanları çağdaş sanatla buluşacak.
Küratörlüğünü Amira Akbıyıkoğlu'nun üstlendiği projede; 11 farklı sanatçının 11 farklı eseri Moda'yı sanatla abluka altına alacak.
Proje kapsamında; Onur Atay'ın mimari bellek çalışması, Plankton Project'in bir berber dükkanının önündeki kolonlar için tasarladığı şehir mobilyası, Hera Büyüktaşçıyan'ın kilisenin vitraylarına yaptığı müdahale gibi birçok sanatsal etkinlik insanlarla buluşacak.
Ayrıca 'Mahallede Karşılaşmalar' temasıyla gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar sanat eserlerini bir harita yardımıyla keşfe çıkacak.
Red Bull Art Around, insanları şehirle, sanatla ve birbirleriyle bütünleştiren gerçekten farklı etkinlikler sunuyor. 5-17 Mayıs tarihleri arasında Moda'ya uğrayın derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA