Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ölen babasıyla oyun oynayan genç

Genç kahramanımız, kısa filmde geçen hikayeyi şöyle anlatıyor: "4 yaşındaydım. Babam bir akşam elinde bir oyunla (XBOX) geldi. Bu oyun, 2001 yılının en çok oynanan oyunlarından biriydi. Birlikte çok oyun oynadık ve çok eğlendik. Ta ki ben 6 yaşındayken babam ölünceye kadar... 10 yıl boyunca oyun konsoluna elimi sürmedim. Sonra bir gün oyunu açtım ve bir şeyin farkına vardım. En hızlı tur, oyun tarafından 'hayalet sürücü' olarak kaydediliyor. Sonraki oyunlarda bu hayalet sürücü, senin önünde beliriyor. Kaydedilmiş en hızlı turun, babama ait olduğunu fark ettim. Babam o hayalet arabada, önümde gidiyordu. Buna inanmak çok zor. Onu yenmek için uğraştım ve önüne geçtim. Ama bitiş çizgisine gelmeden durdum.
Çünkü onu kaybetmek istemiyordum."
Müthiş bir öykü. Bu kısa filmin viral olma ihtimali de var ama şu link'i tıklayıp mutlaka izleyin: https:// vimeo.com/162531355
Eskiden babayla ilgili anlatılan anılar futbol oynarken, balık tutarken, piknikteyken vs. diye başlardı. Yeni kuşağın anıları da teknolojik oluyor.
Babalar, oyun oynarken çocuklarına mahsusçuktan yenilir. Bu hikayede; çocuğun bilgisayar oyununda bile olsa babasını tekrar kaybetmemek için bilerek yenilmesi muhteşemdi. Bu duygusal ve yaratıcı öykünün önünde saygıyla eğiliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA