Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şafak Sezer’i rahat bırakalım

En son 'Hastaneden kaçmak isterken yakalandı' haberleriyle gündeme gelen Şafak Sezer, doktorlardan aldığı özel izinle evinde istirahate çekildi, ilaç tedavisine evinde devam ediyor. Sezer, evinin bahçesinde çektiği ve 'Renkli Sayfalar' programında yayınlanan kısa videoda ise hayranlarına selam yolladı. O videoda bile Sezer'in ne kadar ciddi bir sorun yaşadığı yüzünden okunuyor.

ÖFKE SORUNU VAR
Eşinin abisi Ozan Kaçmaz; Sezer'in, Ankara'da yaşayan bir çocukluk arkadaşının kalp krizi geçirip ölmesine çok üzüldüğü için sinir krizi geçirdiğini açıkladı. Hayatta bu tür iniş çıkışlar hep olur, hangimiz sinirlenmiyoruz ki!
Vakti zamanında Sezer'le evinde röportaj yaptım, onu yakından tanıma fırsatım da oldu. Sezer kendini sinemaya adamış bir insan. Onu senaryo yazarken biliyorum; ekibiyle diyalogları yazarken kendini parçalardı, aklına hep yeni espriler gelir ve etrafıyla heyecanla paylaşırdı. Sezer çok iyi niyetli ve samimi bir insan ama öfke sorunu onda hep vardı. Setlerde yaşadığı kavgaları hep okuduk. Ne yazık ki Sezer, stres altında bazen öfkesini kontrol edemiyor. Özetle; zaten tabiyatı gereği öfkeli bir insan olan Sezer, stresli bir işte çalıştığı ve çok eleştirildiği için, bir de aldığı üzücü haberler yüzünden çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi. Ona hem medya, hem de sinemaseverler olarak destek olmalıyız. Sezer'in biraz kafa dinlemeye ihtiyacı var, onu biraz rahat bırakalım derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA