Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda, Çin’e yollanırsa...

AS Gazetesi'nde, 'Luis Enrique, Arda ve Alves'i durdurmayacak' başlığıyla verilen habere göre; Arda'nın yedek kalmaktan ötürü mutsuz olduğuna dikkat çekilmiş. Aynı haberde geçtiğimiz Şubat ayında Çin'den gelen teklifin reddedilmesine rağmen, Temmuz'da yeni bir gelişmenin olabileceği ve Arda'nın da bunu kabul etmesi gerektiği yazılmış.
Sezon başı Barcelona ile antrenmanlara katılamayan Arda'nın gelecek sezon takımına daha iyi adapte olacağını düşünüyorum. Ancak orası Barcelona; transfer edilen futbolculardan anında verim bekleniyor. Arda'nın inisiyatif ve risk alması lazım yoksa böyle giderse, son dört-beş dakikalarda Rakitic'in yerine vakit geçirme malzemesi olarak sahaya sürülmeyi sineye çekmek zorunda kalacak. Bu durum 'Zaten reklam kampanyaları için Barcelona'ya transfer edildi' diyenlerin ekmeğine yağ sürecek. Normalde lakabı Leonidas olan ('300 Spartalı' filmindeki isyankar kral) Arda, bu duruma isyan ederdi. Arda neden isyan etmiyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA