Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Muhafazakar moda haftası

Medyadaki moda yazarları uyuyor yine, hatırlatayım; Türkiye'nin ilk muhafazakar moda etkinliği İstanbul Modest Fashion Week (IMFW), 13-14 Mayıs tarihleri arasında Haydarpaşa Garı'nda düzenlenecek. Muhafazakar moda haftası; Türk muhafazakar modasını dünyaya tanıtmayı ve muhafazakar giyim trendlerine yön vermeyi hedefliyormuş. Ünlü tasarımcıların, muhafazakar giyim koleksiyonları görücüye çıkacakmış.
Türkiye'de muhafazakar kesim zenginleştikçe, muhafazakar kadınlar giyim kuşamına daha çok dikkat eder oldu. Artık çoğu; marka giyiniyor, özel dikim elbiseleri tercih ediyor. Lüks tesettür giyim anlayışı da gelişti. Muhafazakar modacılar da adlarından söz ettirmeye başladı.
Peki, İslamcı kadının kimliği olan tesettür giyimin, moda haftası olur mu? Markalaşmak, tesettür felsefesiyle uyuşuyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA