Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

360 derece maç keyfi

Futbolda teknolojiden bahsediyoru. İşte teknolojinin kralı: Bu perşembe Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalini ATV'den 360 derece açıyla izleyeceğiz. Bu deneyimi yaşamak için perşembe günü Sabah Gazetesi ile birlikte tüm okurlara ücretsiz dağıtılacak olan sanal gerçeklik gözlüğünü almanız ve akıllı telefon ile tabletlerinizdeki a+IOS ve Android uygulamalarından '360 Derece Maç Keyfi' seçimi yapmanız yeterli olacak.
Gözlüğünüzü takıp saha içine yerleştirilmiş kamera ikonlarından dilediğinize tıklayarak maçı o kameranın sağladığı 360 derecelik açıdan takip edebileceksiniz.
Maçı izlerken hem sahanın, hem tribünlerin, hem de yedek kulübesinin heyecanına ortak olabileceksiniz.
Maçı istediğiniz açıdan izlemenin keyifli bir deneyim olacağına eminim.
'360 Derece Maç Keyfi'ni akıl eden Turkuvaz Medya yöneticilerini kutluyorum. Çünkü sanal gerçeklik gözlüğünü alan okurlar, diledikleri yerde maç atmosferi yaşayabilecekler. Vallahi Digiturk yöneticisi olsaydım, böyle bir uygulamayı daha önce neden akıl etmedikleri için teknik ekibe kızardım. Şaka bir yana ATV teknolojide Digiturk'e gol atmış oldu galiba.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA