Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

TV’den dolandırıcılığa devam!

Aksaray'da bir vatandaş, TV kanalında yayınlanan ürün reklamında gördüğü sigara bırakma cihazından sipariş vermiş. Gelen kargo paketini açınca da sigara bırakma cihazı yerine; maydanoz tohumu, şeker ve merhemle karşılaşmış.
Her gün buna benzer haberler okuyoruz; cep telefonu sipariş edenlere dolandırıcılar salatalık yolluyor falan filan. Hem kazıklıyorlar, hem de dalga geçiyorlar. Üstelik bu dolandırıcılığı da TÜRKSAT Uydusu'ndan korsan yayınla yapıyorlar.
RTÜK, Türksat Uydusu'ndan korsan film yayını yapıp arada yayınladıkları reklamlarla halkı kazıklayan birçok TV kanalını kapatmıştı ama hâlâ yayın yapanlar var. Yok mu bu işin kesin bir çözümü?
Bu arada her şeye rağmen TV kanallarından sipariş veren vatandaşlara uyarım; kargo paketinin içine bakmadan teslim aldığınıza dair imza atmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA