Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fransa’ya gidilir mi?

Fransa'da işçi haklarını tırpanlayan yasa tasarısına karşı çatışmalar devam ediyor. Grev dalgası ülkeyi sardı, benzin kıtlığı bazı şehirlerde hâlâ devam ediyor. Tüm bunların üstüne bir de sel felaketi yaşandı. Şimdi böyle bir ülkeye EURO 2016'yı izlemeye gider misiniz?
Şampiyonaya katılma hakkını elde ettiğimizde bazı arkadaşlarımın Fransa'ya gitmeye niyetli olduğunu, bazılarının hem maç izleyip, hem de tatil yapmayı planladığını duyuyordum. Ama bu kadar olay yaşandıktan sonra bazı arkadaşlarım gitmekten vazgeçti. Biletini alan, otelini ayırtanlarda ise bir tedirginlik var.
Tüm bu olaylara rağmen Türkiye'yi Fransa'da izlemek için yola çıkacakların hayallerinde güzel maçlar izlemek var. Hele bir de grupları geçersek mutluluk daha da katlanacak diye düşünüyorlar.
Umarım her şey güzel geçer. Bu olaylar yaşanmasa Türkiye'den Fransa'ya gideceklerin sayısı daha fazla olacaktı. Türkiye'nin, Fransa'daki gurbetçilerin desteğine ihtiyacı var.
İnşallah 2008'de Almanya'daki turnuvada olduğu gibi; gurbetçiler biletlerini karaborsada Hırvatlara, Çeklere satmazlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA