Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İbretlik öykü

Sıradan esprilerinde bile başkalarından kopya çeken biri çıkıyor ve 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasını kazanıyor. Sonra Gülen Cemaati'nin desteğiyle gösteriler yapıyor ve vasat bir komedyenken bir anda star oluyor. FETÖ'nün yarattığı yozlaşmaya bakar mısınız? Tamamen doğal yeteneğe ve zekaya bağlı olan komedyenlik mesleğine bile hile karıştırmayı başarmışlar. Atalay Demirci, her şeyi ile ibretlik bir öykü aslında.
Bir tarafta gerçekten AK Parti'ye gönül verenler, sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgilerinden dolayı tankların altında yatanlar var. Sadece darbeye karşı oldukları için, demokrasi için sokaklara çıkıp hayatlarını kaybedenler de var. Bir tarafta hâlâ sessiz kalmaya, yorum yapmamaya çalışanlar var. Diğer tarafta bekle gör politikasıyla hareket edip, başta sessiz kalıp, darbe girişimi başarısız olunca meydanlara çıkanlar var. Hem hükümeti, hem de darbecileri eleştirenler var. Sadece hükümeti eleştirip darbecilere üzülenler var. Var oğlu var... Son olarak Atalay Demirci sayesinde; meydanlara çıkıp darbecileri, FETÖ'yü lanetleyip Twitter'da gizlice FETÖ'cülere destek çakan, onları teselli edenlerin olduğunu da öğrenmiş olduk.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA