Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Darbe filminde Gülen’i kim oynasın?

Ülkece felaketin eşiğinden döndüğümüz, filmlerde bile göremeyeceğimiz olayların yaşandığı 15 Temmuz darbe girişiminin ileride mutlaka filmi de çekilecektir. Peki, bu filmde FETÖ'nün ele başı Fethullah Gülen'i kim canlandırır? Yaşasaydı Erol Taş'a yakışır mıydı bu rol? Yok, daha sinsi bir kötü adam lazım! Eğer dünya çapında bir film çekilecekse; Anthony Hopkins, Gülen rolüne uyar gibime geliyor.
Eğer bu film sadece Türkiye'de gösterime girecekse; Güven Kıraç, Macit Koper, Erkan Can da oynayabilir Gülen'i. Komedi düşünülüyorsa da Atalay Demirci, Gülen'i seve seve oynar herhalde. Kötü adam rollerinin usta ismi Şemsi İnkaya da Gülen'i oynar, yüz hatları da benziyor zaten. Aslında boşuna kafa yoruyoruz, 'New York'ta Beş Minare' filminde Gülen'i temsil eden 'Hacı' karakterini Haluk Bilginer oynamamış mıydı? Bastırırsınız parayı Mahsun Kırmızıgül'e, 'Gülen'i yanlış tanımışım der', 'New York'ta Beş Minare 2'yi çeker ve bu vesileyle de Türk halkından özür dilemiş olur. Ne de olsa Mahsun, konjektör adamı, güç kimdeyse ona yakınlaşır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA