Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

FETÖ, Sayısal Loto’ya da hile mi karıştırdı?

Sayısal Loto'yu Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde oynayan bir kişi, altı tutturup 4.5 milyonluk büyük ikramiyenin sahibi oldu. Bu haberde asıl ilginç olan; büyük ikramiyenin üç yılda 18'inci kez Yenimahalle'ye çıkması. İstatistiksel olarak büyük ikramiyenin 18 kez Yenimahalle'ye çıkma ihtimali elbette var ama memlekette her kuruma o kadar çok hile karıştı ki, çalınmadık sınav sorusu kalmadı. Ve insanlar bu haberi okuyunca 'Kesin bu işte bir şey var' diyor, algı o yönde.
Eskiden Sayısal Loto çekilişleri TRT'den canlı yayınlanır, hatta çekiliş; ünlü şarkıcıların sahneye çıktığı özel yayınla ekrana getirilirdi.
Ben bu köşede defalarca 'Sayısal Loto çekilişi neden TRT 'den canlı yayınlanmıyor?' diye yazdım. Yönelttiğim soru mantıklıydı ama TRT'den hiç yanıt alamadım. UEFA'nın Avrupa Kupaları kura çekiminde bile sıcak, soğuk top hilesi yapıldığı ortaya çıkmışken ben TRT'nin garip bir şekilde canlı yayınlamaktan vazgeçtiği Sayısal Loto çekilişine neden güveneyim?
Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama koskoca generallerin, amirallerin çalıntı sınav sorularıyla TSK'yı ele geçirdiği bir ülkede, kapalı bir odada, kim olduğunu bilmediğimiz bir noterin huzurunda çekilen Sayısal Loto'ya neden güveneyim?
Kozmik odaya giren FETÖ için, Sayısal Loto'ya hile karıştırmak çok da zor olmasa gerek. Eğer Sayısal Loto'da da hile yapılıyorsa ve bu işin içinden de FET Ö çıkarsa hiç şaşırmam!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA